Selamlar,
Manhattan a 10dk mesafede bulunan dairemiz 2 odali olup, ve esyali gelmektedir. Otobus duragina yurume mesafesindedir. Daire oldukca guvenli ve bakimli bi binada yer almaktadir, diger daire sahipleri de genellikle Manhattan a gunluk gelip giden komsulardan olusuyor. Ayrica binanin alt katinda camasir yikama ve kurutma makineleri de mevcuttur.
Emlakci parasi alinmamaktadir, depozito alinacaktir. Uzun sureli daire isteyen kiracilarin aramasini rica ediyoruz.
201 668 5018'den WhatsApp yolu ile detayli bilgi alabilirler.
Bolge de baska oda veya dairelerimiz de mevcuttur, studyo seklinde. WhatsApp uzerinden mesaj yolu ile iletisime geebilirsiniz.
Tesekkurler
Güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak/kiralamak veya yararlanmak istediğiniz ürünü görmeden/teslim almadan ön ödeme yapmamaya avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. İlan sahiplerinin ilanlarında herhangi bir içeriğin veya görselin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız lütfen bize haber veriniz. usailan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından usailan.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.